312

G4 Combat Pant (P) KORPS

Materiaalspecificaties

185 g/m2 VTX Ripstop Stretch NyCo + Permetrine

De G4 Combatbroek is ontworpen voor tactische situaties met hoge intensiteit en bestaat uit lichte, duurzame, stretch VTX Ripstop-stof. De broek beschikt over een verstelbare gewatteerde taille gevoerd met vochtafvoerend materiaal dat zweet uit het lichaam absorbeert en snel droogt. De zakken op de dijen hebben een aangepast vorm zodat een telefoon altijd makkelijk bereikbaar is en de bewegingsvrijheid niet beperkt.. Een meshouder met verstevigde opening is inbegrepen. Een speciale compartiment voor de Airflex combat kniebeschermers is geïntegreerd in de broekspijp. Velcro ter hoogte van de knie houdt de kniebeschermer op zijn plaats, en d.m.v. een elastiek bereikbaar via de dijzak kan hoogte en de correcte positie van de kniebeschermer worden aangepast.

Onze volgende generatie van Combat Apparel is voorzien van innovatieve, op maat gemaakte stretch VTX Ripstop ™ stof. Gemaakt van Invista's T420 high tenacity nylon vezel om licht en toch sterk te zijn. Geïntegreerde stretch zorgt voor een slankere snit met maximale mobiliteit. Zakken zijn laag en ontworpen om bulk te verminderen terwijl er nog steeds ruimte is voor alle essentiële spullen. Ventilatiegaas voor een maximale luchtstroom en ademend vermogen. Ingebouwde kniebeschermerversteller en gevoerde verstelbare tailleband. Ontworpen voor gebruik met onze afneembare AIRFLEX™ SERIES COMBAT KNEE PADS.

Waarom kleding met permethrine? Hoe werkt het?
Permetrine biedt bescherming tegen muggen, vliegen, teken, luizen, ... Deze insecten kunnen bij steken of bijten ziektes overbrengen (bv. malaria, denges, de ziekte van Lyme, gele koorts, West-Nijlziekte, Zikakoorts). Permetrine heeft een “hete voeten”-effect: insecten die op de kleding landen, vinden dit erg onaangenaam en vertrekken direct. Daarnaast is permetrine ook giftig voor insecten: het werkt in op hun zenuwstelsel. Het dragen van met permetrine behandelde kleding verkleint de kans op steken en beten van bovengenoemde insecten met 95%. In de gebruikte concentraties is permetrine niet schadelijk voor de menselijke gezondheid. Permetrine beschermt alleen het bedekte lichaamsdeel. Het wordt aanbevolen om DEET te gebruiken op de lichaamsdelen die niet bedekt zijn. Deze kledingstukken hebben een geel gestikt label met de afbeelding van een mug en zijn tijdens de productie behandeld met permetrine.

Taille Maten

26
28
30
32
34
36
38
40
42

Lengtes

SHORT
REGULAR
LONG
XLONG
XXLONG
1
combat_pant_302_male_detail3_1.png

compatible with Airflex Combat knee pads

2
combat_pant_302_male_detail6.png

Adjustable hem

3
combat_pant_302_male_detail2.png

Set in low profile thigh cargo pockets

4
combat_pant_302_male_detail8.png

Adjustable waist

5
combat_pant_302_male_detail5.png

knee pad height and tension adjustments

6
combat_pant_302_male_detail7.png

zipped pocket

7
combat_pant_302_male_detail1.png

Zip thigh pockets sized for phone

8
combat_pant_302_male_detail4.png

Set in calf pocket

9