310

G4 Field Pant (P) KORPS

Materiaalspecificaties

185 g/m2 VTX Ripstop Stretch NyCo + Permetrine

De G4 Field broek is een veelzijdig kledingstuk dat is ontworpen om te worden gedragen voor tactische operaties, patrouilles en administratieve taken. Het is gemaakt van lichtgewicht, stretch VTX Ripstop-materiaal gemaakt met duurzame Cordura®-nylonvezels. De broek heeft een verstelbare taille die is gevoerd met vochtafvoerend materiaal. De dijbeenzakken aan de voorkant zijn geoptimaliseerd voor het dragen van mobiele apparaten. Een speciale meshouder wordt meegeleverd met een versterkte opening. Er is een interne kniebeschermerzak in het been voor gebruik met de verwijderbare Airflex Field Knee Pad die beschermt tegen rotsen, terrein en gevaren.

Onze volgende generatie Field Apparel is voorzien van innovatieve, op maat gemaakte stretch VTX Ripstop™ stof. Gemaakt met Invista's T420 high tenacity nylon vezel om licht en toch sterk te zijn. De geïntegreerde stretch zorgt voor een slankere snit met behoud van maximale mobiliteit. Zakken zijn laag en ontworpen om bulk te verminderen, terwijl er nog steeds ruimte is voor alle essentiële spullen. Ventilatiegaas voor een maximale luchtstroom en ademend vermogen. Verstelbare tailleband. Dit kledingstuk is niet compatibel met de Airflex Combat kniebeschermers.

Waarom kleding met permethrine? Hoe werkt het?
Permetrine biedt bescherming tegen muggen, vliegen, teken, luizen, ... Deze insecten kunnen bij steken of bijten ziektes overbrengen (bv. malaria, denges, de ziekte van Lyme, gele koorts, West-Nijlziekte, Zikakoorts). Permetrine heeft een “hete voeten”-effect: insecten die op de kleding landen, vinden dit erg onaangenaam en vertrekken direct. Daarnaast is permetrine ook giftig voor insecten: het werkt in op hun zenuwstelsel. Het dragen van met permetrine behandelde kleding verkleint de kans op steken en beten van bovengenoemde insecten met 95%. In de gebruikte concentraties is permetrine niet schadelijk voor de menselijke gezondheid. Permetrine beschermt alleen het bedekte lichaamsdeel. Het wordt aanbevolen om DEET te gebruiken op de lichaamsdelen die niet bedekt zijn.

Taille Maten

26
28
30
32
34
36
38
40
42

Lengtes

SHORT
REGULAR
LONG
XLONG
XXLONG
1
field_pant_300_male_detail3.png

Zip thigh pockets sized for phone

2
field_pant_300_male_detail2.png

dedicated knife holder

3
field_pant_300_male_detail5.png

Set in low profile thigh cargo pockets

4
field_pant_300_male_detail4.png

Adjustable waist

5