Man Vrouw

Decennialang moesten vrouwelijke militairen genoegen nemen met uniformen die ontworpen waren voor mannen, maar dan in een kleinere maat. Dit is niet het geval bij het BDCS-uniform. Voor vrouwen is er een aangepast design verkrijgbaar met meer ruimte in de heupen en benen en een meer getailleerd bovenstuk.

Onze G4 Female Fit uniformen zijn uitgerust met dezelfde innovatieve details en stoffen als het G4 uniform met een design speciaal ontworpen voor vrouwen. Op basis van uitgebreide feedback en evaluaties van eindgebruikers hebben we onze uniformen geoptimaliseerd om het comfort, de beweeglijkheid en functionaliteit voor onze vrouwelijke klanten te verbeteren.

Broek

De G4 Female Fit Combat en G4 Female Fit Field Pant zijn uitgewerkt met aandacht voor de heupen en hebben een verlaagde voor- en achterkant, geoptimaliseerde plaatsing van de kniebescherming, verkorte binnenbeenlengte en een aangepaste taille. De stof is gemaakt van een in twee richtingen rekbaar ripstop weefsel zodat er voldoende bewegingsvrijheid en -comfort is. Rekening houdend met de aard van de stoffen, is de broek voorzien met een patroon dat krimpen mogelijk maakt. We raden aan om het kledingstuk een keer te wassen voor de juiste pasvorm. De beenlengte en de tailleomtrek zullen krimpen.

Tops

De G4 Female Fit Combat en G4 Female Fit Field Shirt hebben een aangepaste vormgeving rond de borst en taille, een slankere mouwomtrek, geoptimaliseerde plaatsing van de elleboogbescherming en borstzak en een kortere lichaamslengte. Vanwege de aard van de stoffen zijn de bovenstukken uitgerust met een patroon dat krimp mogelijk maakt. We raden aan om het kledingstuk een keer te wassen voor de juiste pasvorm. De mouwlengte en de lichaams- en borstomtrek zullen krimpen.

Het Female Fit Combat Shirt is gemaakt van een in twee richtingen rekbare ripstop in de mouwen. Voor de romp werk gewerkt met een rekbaar jersey breisel dat nauwsluitend moet passen, vergelijkbaar met een t-shirt als basislaag.

Het Female Fit Field Shirt is gemaakt van een in twee richtingen rekbaar ripstop weefsel zodat er voldoende bewegingsvrijheid en -comfort is. Het G4 Female Fit Field Shirt heeft een ruimere pasvorm dan de G4 Female Fit Combat Shirt.